Peron Speed

Peron Speed is 25 jaar geleden door de heer Virgini Peron opgericht. Virginio Peron heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de sector van het hoge snelheid slijpen, frezen en boren.

25 jaar geleden was het ook Virginio Peron die de eerste projecten realiseerde voor het maken van de draagbare Electro spindels met bevestiging d.m.v. arbor tools ISO (doornen) die men kan invoegen als precisie accessoires in CNC, traditionele slijpen en frees machine tools en werd zo een leider over de hele wereld voor zijn soort producten.

Zijn zoon Massimiliano Peron en andere technici hebben in het verleden voor meerdere jaren samengewerkt met Virginio Peron in de sector slijpen, de sector onderdelen voor spindels en elektro spindels, de service van elektro-assen, assemblage en accessoires die belangrijk zijn voor het correct en goed functioneren van deze producten.

Nu werkt Massimiliano Peron als sales manager samen met Virginio Peron in het bedrijf.

Naast hun staat een heel team specialisten op het gebied van spindels en elektro spindels om u van dienst te zijn.

Spindels en Elektro Spindels

De eerste modellen elektro spindels zijn verstrekt aan het bedrijf Parpas, Sassuolo (MO), Italië voor de behandelingen van mallen.

Vandaag de dag worden de elektro spindels met arbor tool (doorn) bijlage (PS-A-serie) allen gemaakt en geprojecteerd met nieuwe technische oplossingen waardoor ze hogere kwaliteit hebben dan de oude modellen.

Natuurlijk is er een evolutie op alle modellen en Peron Speed kan elke vorm van elektro spindel voor alle soorten toepassingen leveren. En op verzoek van de klant kunnen we een speciaal soort elektro spindel zonder enig probleem maken.

We durven te zeggen dat, door de hoge mate van precisie, de beschikbare prestaties en de grote ervaring in deze sector die we nu hebben, u kunnen verzekeren dat Peron Speed uw toekomstige partners voor de komende jaren worden.

Spindels reparatie

Het is algemeen bekend dat wanneer een spindel of een elektro spindel is gebroken, de daaruit voortvloeiende werktuigmachines stoppen en ernstige problemen veroorzaken en hierdoor vermindering van de productie ten gevolg heeft.

Ons doel is een drastische vermindering van deze tijd, om er voor u als klant te zijn. Dit door de productie van onze spindels of elektro spindels met hoge prestaties te kunnen leveren. En zeer zeker ook door de technische faciliteiten van onze servicedienst en de bevoegdheid van onze medewerkers te verhogen, om voor u, onze klant, klaar te staan.

Dit geeft ons de mogelijkheid om onze vaste doelstelling, een zeer hoge kwaliteit, voor u, te leveren. Dit laat ons toe om de gerepareerde assen met een 6 maanden garantie tijd te leveren.

Omdat we Spindel en elektro spindel makers zijn en we elke maand een zeer hoog aantal van deze producten uit de hele wereld repareren, hebben we technische wijzigingen ontwikkeld om hun prestaties en levensduur in de basis naar de specifieke toepassing te vergroten.

Dit met zeer hoge klant tevredenheid tot gevolg.

"Op verzoek van de klant, kunnen onze technici, op voorwaarde, in staat zijn de spindel op de machine tool te demonteren en te assembleren van waar de machine is geïnstalleerd".

"Wij herinneren u eraan dat wij in staat zijn elke Electro spindel, gemaakt in elk deel van de wereld, goed te herstellen"

Terug