Parts

Peron Speed

Peron Speed logo

"Wij herinneren u eraan dat wij in staat zijn elke Electro spindel, gemaakt in elk deel van de wereld, goed te herstellen"

Een toeleverancier die graag voor u de electro spindel levert die u nodig heeft. Al meer dan 25 jaar lang maken Virginio Peron en zijn team voor u de electro spindel zoals ze moeten zijn, met telkens verbluffende technologische vooruitgang.

Het was ook Virginio Peron die 25 jaar geleden de eerste verwisselbare electro spindel ontwierp. Tot op vandaag doen ze dit nog steeds, alleen beter door constant te vernieuwen.

Ook bij Peron Speed heb ik een aantal dagen meegelopen, gekeken, geleerd en ontdekt wat Peron Speed en hun electro spindels voor u kunnen betekenen.

Peron Speed maakt nieuwe electro spindels en spindels. Peron Speed repareren deze ook. Ook van andere leveranciers doen ze de reparatie als u dit graag wilt. Ze repareren ze niet alleen, ze maken ze ook nog eens beter, althans als de electro spindels dit aan kunnen.

Kortom een toeleverancier die niet alleen gebruikt wordt door onze leveranciers van machines, maar juist ook om uw producten, dus uw bedrijf beter te maken.

Lees hier verder The Story of Brent Peron Speed.

(The Story of Brent (TSOB) is een marketingbureau)

LCM

LCM logo

Heeft u een drie assige freesmachine? Nog geen financiële middelen om een vijf- of zes-assige machine aan te schaffen?

Dan is LCM wellicht interessant voor u. LCM levert namelijk niet alleen twee-assige kantelbare en roterende tafels om in nieuwe machines zoals die van o.a. Goglio Milling Systems toe te passen, ze kunnen ook tafels naar uw wensen bouwen of bestaande toevoegen in uw twee- of drie-assige freesmachine.

Zo kunt u toch vijf-assig bewerken en kunt u met minder financiële middelen toch de producten frezen voor uw klanten.

Uiteraard ben ik ook in de fabriek van LCM geweest. LCM heeft drie grote magazijnen in de wereld, te weten in Azië, Europa en Noord-Amerika. Dit om voor u direct de juiste kantelbare/roterende tafel te kunnen leveren. Daarnaast produceert LCM net als Goglio Milling Systems ook freeskoppen. Zo kunnen wij u diverse mogelijkheden aanbieden om i.p.v. vijf-assig te frezen dit zes-assig te kunnen doen.

Lees hier verder The Story of Brent LCM.

(The Story of Brent (TSOB) is een marketingbureau)

Euroma

Euroma logo

Euroma Group bouwt op verzoek voor u de juiste boor- en tap-units voor conventionele cnc machines. Maar ook andere onderdelen zoals beklemmingen en spindels kan de Euroma Group voor u leveren.

Met een scala aan high tech state to the art producten is Euroma Group de juiste partner voor u om de juiste machine voor uw product te kunnen laten bouwen. In de Benelux kunnen wij dit samen met onze partners voor u realiseren. Zo heeft u de juiste technische ondersteuning en de meer dan prima producten van Euroma Group om de machine te bouwen die uw product beter maakt, om-stel snelheid verhoogd, waardoor u in staat bent uw klanten sneller en efficiënter te kunnen bedienen.

Lees hier verder The Story of Brent Euroma.

(The Story of Brent (TSOB) is een marketingbureau)