Mario Carnaghi

"The 5th element: Technology"

Technology, Precision, Efficiency

Dit is waar Mario Carnaghi sinds 1929 met hun Milling-Centers en Turning-Centers voor staan. Alle machines worden ontworpen aan de hand van de eisen van de klanten.

"Mill-Mac": de nieuwe CNC Frees centra voor een toekomst die er nu al is.

Met de nieuwe geïntegreerde Mill-Mac centra bereikt de technologie van Mario Carnaghi een ongekend hoog technisch niveau van efficiëntie, veelzijdigheid en precisie.

De wereldklasse bewerkingscentrums zijn zo gebouwd dat de harmonie tussen de veelzijdigheid van de controle en de nieuwe generatie, gepatenteerde machinale oplossingen gewaarborgd is.

Buitengewone prestaties gecombineerd met volledige modulariteit, voor alle computers in het bereik, op maat gemaakt om aan elke behoefte van de productie te voldoen.

Het bereik van de Mill-Mac bevestigt onze roeping, als een bedrijf met een lange, succesvolle track record, van vooruit kijken tot aan deze technologie. Het 5e element dat alle anderen ondersteund.

"Turn-Mac": onze nieuwe VTL draaitafel centers zijn het resultaat van onze inzet voor voortdurende vooruitgang.

De inzet van Mario Carnaghi voor het voortdurend ontwikkelen van technologische vooruitgang, heeft ervoor gezorgd dat met de introductie van de Turn-Mac serie van VTLs, die de stand van de techniek in verticale draaibanken vertegenwoordigt, ongekende prestaties worden gegarandeerd in termen van efficiëntie, veelzijdigheid en precisie.

Door hoogtechnologische oplossingen voor een plan in elk opzicht, van de structuur van de machine tot aan de managementsystemen die de huidige generatie van elektronische systemen met innovatieve machinale bewerking systemen verenigen, kan Mario Carnaghi machines bouwen die de klant vragen.

De machines zijn beschikbaar in een groot aantal verschillende versies om aan elke productie-omgeving van de meest zware, delicate en complexe projecten te voldoen. Mario Carnaghi vertegenwoordigt een belangrijke stap voorwaarts voor een bedrijf met een lange track record en de capaciteit om verder in de toekomst met zijn Technologie te groeien, of het 5e element zoals wij het noemen.

Het geeft ons de mogelijkheid om verder te gaan met onze ontwikkelingen.

Mario Carnaghi bouwt machines voor de volgende Industrieën: Air (luchtvaart, ruimtevaart) , Earth (grondverzet), Water (maritiem, scheepvaart), Fire (Oil&Gas)

"De waarde van de service maakt Mario Carnaghi een productiepartner die u kunt vertrouwen".

De voortdurende vooruitgang door de afdeling research&development en het hele Mario Carnaghi team geeft ons de drive om het telkens beter voor de klant te doen. Zodoende kunnen wij altijd de “totale tevredenheid van de klant” waarborgen.

Het is een doelstelling die nagestreefd wordt met vastberadenheid en professionaliteit dankzij een organisatiemodel dat met de beschikbare personele middelen en de mogelijkheden van nieuwe technologieën bestaat. Dit zowel vanuit het pre-sales overleg tot en met de on-site machine onderhoud.

Door gebruik van online video-service, is de service dienst van Mario Carnaghi in staat te kunnen communiceren met de klant zodra er zich problemen met de machines voordoen. Dit door de servicemonteurs te benaderen door het simpel aanraking van één knop.

Air (luchtvaart, ruimtevaart)

De Technologie die Mario Carnaghi in hun machines voor de luchtvaart en ruimtevaart hanteert, biedt het grootste voordeel wat deze moderne industrieën nastreven. Machinale bewerking centra en VTLs die aan de behoeften van deze sectoren beantwoorden, worden door Mario Carnaghi voor de luchtvaart en ruimtevaart telkens verbeterd. Dit zorgt ervoor dat de machines van Mario Carnaghi vooruitstrevend zijn en up to date voor deze sector.

Earth (grondverzet, spoorstaven)

Voor projecten op de grond, worden de machines op een totale unieke manier gebouwd, dit met het resultaat van een gezamenlijke technisch onderzoeksprogramma gericht op maximale nauwkeurigheid.

Door de zeer innovatieve "Mill-Mac" en "Turn-Mac" te combineren ontstaan machinale bewerking centra die flexibiliteit, prestaties en betrouwbaarheid garanderen. Dit zijn de machines die grondig veranderd zijn door de manier van denken over frezen en draaien op elk gebied, waar de uitdaging het grootst is.

De bewerkingscentra worden telkens gecontroleerd op prestaties en betrouwbaarheid.

Mario Carnaghi kan ook voor diverse grotere vraagstukken zoals spoorstaven de Mill Mac ombouwen tot Grinding Mac.

Water (maritiem, scheepvaart)

Voor de maritieme sector toont het bedrijf Mario Carnaghi voor bijna 80 jaar dat het heeft gebouwd aan een cultuur van vertrouwen met haar wereld leidende klanten. Dit kan men terug zien aan alle Mill-mac machines die tot nu toe gebouwd zijn.

De Mill-mac representeert een nieuwe mogelijkheid voor het ontwerpen van het productie proces van schepen op scheepswerven. Dit door de oplossingen aan te dragen voor de meest gecompliceerde vraagstukken van de klant. Dit zowel in de grote van de te bewerken stukken alsook de diversiteit van het werkstuk.

Fire (Oil&Gas)

Voor de energiesector is Mario Carnaghi, met zijn geavanceerde, geïntegreerde bewerkingscentra opgericht als een echte technologische partner voor deze gehele sector. Het is een technologie die perfect past met een ander belangrijk ingrediënt: "totale Klant Support".

De Mill-mac bestaat uit een hele reeks technologische oplossingen voor deze sector. Van vaste kolom, beweegbare kolom tot aan de bewegende balk, allemaal mogelijk met een hele reeks van freeskoppen en onderdelen om zo aan alle vereiste vraagstukken van de klant te voldoen.

Mario Carnaghi beschouwt zichzelf als een betrouwbare benchmark business partner voor de gehele Oil&Gas Industrie.

"Mario Carnaghi streeft er altijd naar om in perfecte harmonie te zijn met de technologische vooruitgang van haar klanten."

Terug