Machines

Goglio Milling Systems

Goglio Milling Systems logo

Goglio Milling Systems, een hele mond vol. Een CNC freesmachine bouwer als zovelen, althans dat zou je verwachten.

Niets is minder waar, Goglio Milling Systems, Italië, opgericht door Dhr. Goglio, produceren al sinds de jaren zestig onderdelen voor freesmachines, o.a. de freeskoppen en in 1976 produceerde Goglio Milling Systems de eerste eigen CNC freesmachine.

In 1994 is Goglio milling Systems S.r.l. opgericht en zij bouwen sindsdien precisie CNC freesmachines. Deze machines frezen geen producten, nee deze machines frezen Kunst. Kunst met de hoofdletter K!

Waarom?

Omdat de engineers die ze ontwerpen, de technici die ze bouwen en de eindgebruikers die ze bedienen Kunst maken op deze machines. Maar niet alleen hierdoor. Ook door het feit dat Goglio Milling Systems de meer dan uitstekende ingrediënten gebruikt om de machines nog subliemer te maken. Te denken valt aan zeer toonaangevende toeleveranciers zoals Schneeberger rails, Heidenhain-Siemens-FANUC CNC besturingen, kantelbare/roterende tafels van LCM en electro spindels van Peron Speed.

En zeker niet onbelangrijk om te benoemen, deze machines zijn Design gebouwd, zodat uw medewerkers het fantastisch vinden om met deze machines te kunnen werken.

Dit alles zorgt voor sublieme CNC precisie Design freesmachines en Kotterbanken, gebouwd door Goglio Milling Systems. Geheel naar de wensen van de klant.

Lees hier verder The Story of Brent Goglio Milling Systems.

(The Story of Brent (TSOB) is een marketingbureau)

Mario Carnaghi

Mario Carnaghi logo

In het verlengde van Goglio Milling Systems ligt Mario Carnaghi. Een bouwer van grotere CNC freesmachines en grotere CNC roterende tafels.

Ook uit Italië, en al sinds 1929 bezig om voor u de juiste machines te ontwerpen voor grotere vraagstukken. Mario Carnaghi gebruikt onderdelen van zeer toonaangevende toeleveranciers zoals o.a. Peron Speed, Heidenhain, Schneeberger.

Mario Carnaghi bouwt voor u en denkt graag met u mee. Voor zowel de luchtvaart, ruimtevaart, scheepvaart, oil&gas, petrochemie, Mario Carnaghi kan u helpen. Dit doen ze al decennia lang.

Toen ik bij Mario Carnaghi was keek ik mijn ogen uit. Ik was van vroeger wel wat gewend bij Heerema en Smit Tak (ik heb bij Sleepdienst Eerland Rotterdam als matroos gevaren), maar dit was toch ook wel een verbluffend stukje technisch vakmanschap.

Momenteel worden er vier zeer grote CNC freesmachines gebouwd voor een scheepswerf in China om dieselmotoren in lijn te maken.

Ik hoef u, denk ik, niet meer te overtuigen, althans als u Mario Carnaghi al kent. Kent u Mario Carnaghi nog niet dan wil ik u graag overtuigen, net zoals ik overtuigd ben van dit bedrijf met de High Tech CNC freesmachines en draaitafels die zij maken.

Ik denk graag samen met het team van Mario Carnaghi met u mee.

"Mario Carnaghi streeft er altijd naar om in perfecte harmonie te zijn met de technologische vooruitgang van haar klanten."

Lees hier verder The Story of Brent Mario Carnaghi.

(The Story of Brent (TSOB) is een marketingbureau)

Mario Carnaghi nieuwsbrief mei 2014 | Download