Lcm

Introductie LCM

Sinds 1986 produceert en verkoopt L.C.M. zijn mechanische accessoires voor gereedschapswerktuigen, zoals kantelbare en roterende tafels en freeskoppen.

Met een staf van hooggekwalificeerde technici en een schat aan ervaring biedt L.C.M. innovatieve producten met de hoogste kwaliteitsnormen.

Onze Engineer team is beschikbaar om de voor uw op maat gemaakte producten te laten voldoen aan eisen inzake specifieke ontwerp. Dit met de service en samenwerking die u van ons mag verwachten.

Research & Development

R&D is een belangrijke prioriteit voor L.C.M.

Onze R&D Team is uiterst bekwaam en besteed veel zorg aan het opvolgen van klanten. Het R&D-Team is altijd op zoek naar innovatie en originele oplossingen om te komen tot de meest veeleisende vraagstukken en technische specificaties.

Testen en acceptatie controles:

Een nauwe samenwerking met onze leveranciers garandeert dat de materialen en de semi-voltooide artikelen strikt worden gecontroleerd en in overeenstemming zijn met de meest veeleisende verwachtingen.

L.C.M. vervaardigd haar producten conform de voorschriften, met de hoogste nauwkeurigheid, efficiëntie en productiviteit.

Assemblage Fase

De kwaliteitsprocedures van l.C.M. garanderen niet alleen de exacte assemblage van de producten, maar ook de mogelijkheid deze te controleren en te verifiëren zodat elk onderdeel perfect onder specificatie is.

Deze procedures van de L.C.M. producten zijn precies in overeenstemming met de kenmerken van ontwerp en specificaties.

Eindcontrole

De meeste update 3D-gereedschap meetinstrumenten worden gebruikt om de uitlijning te controleren tussen specificatie en de concrete maatregelen.

Deze afstemming kan de klant een perfect idee geven van de geometrische en functionele koppeling tijdens de installatie van de machine.

Magazijn en reserveonderdelen voorraad

L.C.M. heeft voorraad magazijnen in drie strategische gebieden (Europa, Azië en Amerika) die passen bij haar klanten. L.C.M. kan de snelle beschikbaarheid van elk onderdeel garanderen.

In geval van nood biedt L.C.M. de klant een perfect functionerend magazijn voor de onmiddellijke uitwisseling van het kapotte item.

De transmissie

Worm-Gear System, Torque motor, High speed, zero backlash

Optimal rigidity and higher precision

L.C.M. produceert een breed scala van kantelbare/roterende tafels met torque-motoren. Deze technologie maakt het mogelijk voor LCM om tafels te bouwen van soortgelijke tafels met wormwiel/systemen, maar met hogere toerentallen.

Een ander belangrijk voordeel is de nul speling wat hoge dynamische respons biedt en nauwkeurigheid dankzij snelle bi-directionele respons. Vloeistofkoeling verhoogt het koppel en vermindert de thermische uitzetting.

Uitgerust met een rechtstreeks gekoppelde roterende encoder, bevatten deze tafels zeer exacte positie nauwkeurigheid.

Elementen van de Constructie

Tijdens de assemblage ondergaan alle tafels een run-in 40 uur test om ervoor te zorgen dat de nauwkeurigheid van de eindproductie goed is. De tafels hebben dan een pre-load (voorspanning) en een laatste test inspectie ondergaan.

Verder heeft LCM ook nog diverse accessoires voor diverse doeleinden. Kijk voor verder informatie hierover op onze website.

Terug