Goglio Milling Systems

"Een ieder vertegenwoordtigt dat wat hij gewoonlijk doet. Kwaliteit staat niet op zich zelf, maar is het resultaat van de samenwerking van mensen"

In de jaren zestig begon Goglio Milling Systems zijn activiteit als leverancier van machinale bewerking voor derden. In 1976 produceerde Goglio Milling Systems hun eerste CNC freesmachine.

Goglio Milling Systems S.r.l. werd in 1994 opgericht en is tot op vandaag een gevestigd bedrijf als CNC precisie Freesmachine bouwer.

Sinds vele jaren is het bedrijf op de nationale markt. De sterke motivatie naar haar klanten en hun passie voor de freesmachines bracht Goglio Milling Systems S.r.l. tot aan het opmerkelijke succes van vandaag.

De inzet en vastberadenheid van de medewerkers maakt het bedrijf sterk en succesvol in een meer en meer veeleisende markt.

Beschrijving van het bedrijf

Goglio Milling Systems S.r.l. is één van de toonaangevende en gerenommeerde Leverancier van CNC Frees Machines, Kotterbanken, freeskoppen (in eigen beheer ontwikkeld) en andere aanverwante producten voor de metaal en aluminium bedrijven in de wereld. De machines kunnen ook voor andere Industrieën; hout, kunststoffen, gerealiseerd worden.

De belangrijkste markten van Goglio frezen systemen S.r.l. omvatten West-Europa, Oost-Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten en Afrika.

Goglio Milling Systems S.r.l. verwelkomt alle kopers en importeurs die op zoek zijn naar CNC Frees Machines, Kotterbanken en Freeskoppen (in eigen beheer ontwikkeld), voor zowel nieuwe als bestaande CNC machines. Goglio Milling Systems kan desgewenst ook andere onderdelen voor bestaande CNC Frees machines vervaardigen.

"Bedrijven bestaan uit mensen. Zonder hen kan niets worden gemaakt, ook onze machines niet"

Terug