Euroma

In 1979 werd Euroma Macchine opgericht door Valerio Veronesi.

De groei van de onderneming is constant geweest gedurende zijn vijfendertig jarig bestaan. Aanvankelijk werd de productie beperkt tot een paar operationele eenheden en indexering tafels, maar in 1985, had de onderneming vertrouwen in de toekomst. Vanaf dat moment deed Euroma Group een enorme investering voor de productie van machines en het ontwerpen van een zeer breed scala van CNC boor units en tap units en spindels voor verschillende toepassingen.

In 1993 paste het bedrijf een nieuwe strategie toe om nieuwe markten in het buitenland te bedienen met geschikte nieuwe producten en een goed verkoopnetwerk.

n 1997 werd Euroma ISO 9001 gecertificeerd. Onderdelen voor werktuigmachines werden meer en meer strategisch producten om de machine prestaties vast te stellen en daarom besloot Euroma om nieuwe producten te ontwikkelen voor andere markten.

In 2010/11 werd dankzij de overname van twee bedrijven (CMT en ISA) de Euroma Group opgericht. Met een zeer grote ervaring in hun assortiment en high tech care in voortdurende innovatie, introduceerde de twee nieuwe bedrijven CMT en ISA een reeks van componenten voor werktuigmachines business.

CMT werd opgericht in de late jaren '50 en sinds 1967 vervaardigd dit bedrijf werkstuk op-spanning apparaten voor werktuigmachines.

ISA is sinds 1984 op de markt en ontwerpen en vervaardigen 1-as en 2-assige boor en frees koppen voor werktuigmachines met mechanische overbrenging, spindels en electro spindels. Met een jarenlange ervaring zijn zij ook in de consultant activiteit en technische diensten voor vele verschillende toepassingen.

De drie gecombineerde merken (Euroma, CMT en ISA) stellen ons in staat met onze ‚Äč‚Äčlange en uitgebreide ervaring, een volledige productie-assortiment, samen met een flexibele technische ondersteuning aan de klanten aan te bieden. Dit maakt van Euroma Group een partner voor u met een uiterst competente en technologisch innovatieve partner.

Terug